Contacteer ons »

Studies

Als surplus biedt Plan A een aantal architectuur ondersteunende diensten aan bij nieuwbouw- en renovatieprojecten die perfect aansluiten bij de competenties van onze werknemers. Wij delen onze knowhow, expertise en ervaring met veel plezier. 

Onze diensten

Stabiliteitsstudies

Stevigheid en duurzaamheid bepalen de levensduur van een woning. Een stabiliteit-check is een echte must! Plan A is technisch onderlegd en voert stabiliteitsstudies uit in opdracht van particuliere opdrachtgevers, collega architecten en aannemers. We profileren ons als meedenkende partner en staan u bij met duidelijk advies. Plan A geeft groen licht voor de stabiliteit van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Rioleringskeuringen

Een rioleringskeuring is wettelijk verplicht bij het realiseren van een nieubouwproject of grote verbouwing! Is het afvalwater correct aangesloten? Wat met infiltratie- en drainagevoorzieningen? Vraagstukken die Plan A graag voor u opheldert! Onze gespecialiseerde medewerkers zijn door Vlario erkend en keuren woningen en appartementsgebouwen. U ontvangt van ons een conformiteitsattest dat u aan de gemeente kan overhandigen.

Veiligheidscoördinatie

Wanneer er meer dan één aannemer betrokken is bij een nieuwbouw- of renovatieproject is een veiligheidscoördinator verplicht! Plan A is op regelmatige tijdstippen aanwezig op de werf en coördineert zodat de werken op een veilige manier uitgevoerd worden en er later veilig aan het gebouw kan worden gewerkt. Plan A garandeert een veilige werkplaats op kleine én grote werven. Alles veilig? Check!

Coördinatie bouwprojecten

Heeft u al een bouw- of renovatieplan van een architect? Prima! Plan A heeft een aantal coördinatietalenten die dagelijks bouwprojecten opvolgen. Wij zijn het centrale aansprekpunt en leiden en begeleiden alles in goede banen binnen afgesproken termijn en budget. Slaap op beide oren dankzij onze efficiënte coördinatie en bouwbegeleiding. Uw project is in goede, veilige en ervaren handen bij Plan A.

Hoe kunnen wij u helpen


  • Opstellen contracten en offertes
  • Opvolgen van offertes
  • Aanstellen aannemers en vakmannen
  • Controle van de uitvoering
  • Werfcoördinatie
  • Strikt timemanagement
  • Verslaggeving
  • ...