Contacteer ons »

Interieur

Bouwen of verbouwen… maar wat met de materiaalkeuzes, de inrichting van uw keuken en de styling van de leefruimtes?
Heeft u een kantoor of praktijk dat dringend een upgrade nodig heeft of zoekt u naar specifieke akoestische of praktische oplossingen voor uw bureaus?

De interieurarchitecten van Plan A zijn er helemaal klaar voor!

Een interieurontwerp voor een particuliere woning is geen evidentie maar een zaak van maatwerk, expertise en vooral oog en oor voor de wensen van de klant. De materiaalkeuzes en de inrichting van uw woning versterken het architecturaal ontwerp en daarom investeert Plan A in een passend 3D interieurontwerp. Ook voor privépraktijken en kantoren bekijken we de ruimtes vanuit een totaalplaatje waarbij we alle parameters opnemen die belangrijk zijn voor het goed functioneren van uw zaak: inrichting, indeling, akoestiek, meubels op maat, technieken, enz. Plan A gaat voor een totaalconcept!

Kiezen voor Plan A, dat is kiezen voor:

  • Professioneel kleur- & interieuradvies aangepast naar uw wensen
  • Een uniek ontwerp met oog voor kwaliteit, detail en maatwerk
  • Een rode draad in uw interieur van A tot Z
  • Een feilloze uitvoering door vakmannen
  • Heldere budgetafspraken

Particulieren

Heeft u keuzestress? Dat is niet meer nodig! Plan A begeleidt u in het kiezen van kleuren en materialen die passen in uw interieurconcept én in uw budget. Onze twee ervaren interieurdesigners garanderen een perfect eindresultaat dat kwalitatief hoogstaand is. Wenst u uw interieur in fases te realiseren? Alle begrip! Plan A zorgt alvast voor een plan-van-aanpak en de voorbereidingen.

Bedrijven

Ook voor privépraktijken en bedrijfskantoren kan u een beroep doen op onze twee interieurarchitecten. Van het bedenken van out-of-the-box indelingen tot de concrete uitvoering van de werken, van materiaalkeuzes tot akoestische oplossingen, Plan A zorgt voor een aangename werkomgeving met oog voor functionaliteit, comfort, innovatie en duurzaamheid.

Gerelateerde projecten

Architectuur

Deze patiowoning optimaliseert de relatie tussen binnen en buiten. Ze keert zich ietwat af van de omgeving en organiseert alle functies rond de patio die…

bekijk dit project »bekijk dit project »zoom
logo plan-a

Woning M

Deze patiowoning optimaliseert de relatie tussen binnen en buiten. Ze keert zich ietwat af van de omgeving en organiseert alle functies rond de patio die ervoor zorgt dat alle ruimten optimaal worden uitgelicht, zonder aan intimiteit in te boeten. Voor de bekleding van de volumes werd gekozen voor een recuperatie-baksteen, een knipoog naar de hoeves in de omgeving.

Delen:

Architectuur

In het centrum van het lage deel van Sint-Jans-Molenbeek schermde dit gebouw de binnenplaats af van de Merchtemsesteenweg, waaraan de school is gelegen. Doelstelling was…

bekijk dit project »bekijk dit project »zoom
logo plan-a

Vier Winden – Sint-Jans-Molenbeek

 

Sint-Jans-Molenbeek

In het centrum van het lage deel van Sint-Jans-Molenbeek schermde dit gebouw de binnenplaats af van de Merchtemsesteenweg, waaraan de school is gelegen. Doelstelling was het gebouw te openen naar de publieke ruimte en de private ruimte van de school hiermee te laten communiceren. De binnenplaats werd visueel en fysiek toegankelijk gemaakt.

Boven op het bestaande gebouw werd een sporthal gebouwd, achter het gebouw werd de luifel uitgebreid en voorzien van een daktuin.

Het gebouw kreeg een nieuwe huid en werd voorzien van de nodige technologie ter garantie van een gezond binnenklimaat en dit volgens de principes van het “ Passief bouwen “.

Voor het Brussels Instituut voor Milieubeheer is dit een voorbeeldgebouw.

Delen:

Interieur

Het gaat om het organiseren en inrichten van een deel van het Dolce-hotel in de bossen van La Hulpe als Europees trainingscenter van bosbouwer en…

bekijk dit project »bekijk dit project »zoom
logo plan-a

SCA Buggenhout

 

Voor dit project werd Plan A gevraagd door architect Paul De Boelpaep om dit samen met hem te gaan ontwerpen en uitvoeren.
Het gaat om het organiseren en inrichten van een deel van het Dolce-hotel in de bossen van La Hulpe als Europees trainingscenter van bosbouwer en papierverwerker SCA Packaging.
In een zeer open structuur werd de mogelijkheid gecreëerd in grote en kleine groepen deel te nemen aan lezingen, workshops, …
Een evenwichtig geheel waar natuurlijke materialen en moderne technologie leiden tot ruimten op mensenmaat.

Delen:

Interieur

Voor het herinrichten van de foyer van CC Den Egger in Scherpenheuvel werd een wedstrijd uitgeschreven. Plan A won de wedstrijd. Het gebouw van Den…

bekijk dit project »bekijk dit project »zoom
logo plan-a

Den Egger Scherpenheuvel

 

Voor het herinrichten van de foyer van CC Den Egger in Scherpenheuvel werd een wedstrijd uitgeschreven. Plan A won de wedstrijd. Het gebouw van Den Egger, een ontwerp van Zjef Van Uytsel, werd anders geconcipieerd dan het later bleek gebruikt te worden. Wanneer het gebouw slechts ten dele werd gebruikt, gaf het een ietwat kille desolate indruk. Wij vonden dit een nadeel, maar tevens – afhankelijk van situaties – een voordeel. We brachten een aantal elementen in de ruimte die in staat zijn de ruimte te breken, akoestisch te verbeteren en op te delen. Zo ontstaan ruimtes die kunnen variëren in sfeer tussen een marktplaats en een jazzcafé.

Delen:

Goedkeuring van het ontwerp? Check!

 

Plan A stelt alle technische tekeningen op. We kiezen in overleg de vakmannen, interieurzaken en leveranciers die helpen bij de realisatie van uw project. Plan A garandeert een strikt timemanagement en volgt de uitvoering van de werken volledig op. Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een interieur op maat, zijn meer dan welkom bij Plan A.