Contacteer ons »

EXPERTISE@PLAN A

Geïnspireerd door moderne architectuur en baanbrekende architecten startte Luc Thienpondt in 2002 een eigen architectenbureau in Strombeek-Bever. Plan A zette vol in op particuliere woningbouw, complexe renovatieprojecten en opdrachten in de zorgsector. In 2012 stapte ingenieur-architect Luc Berlamont, met een uitvalsbasis in Lubbeek, mee in de zaak waardoor het werkgebied van Plan A uitgebreid werd van Brussel naar Vlaams-Brabant. Om de projecten kracht bij te zetten en de groei van het kantoor te ondersteunen, bouwden Luc & Luc een team van vaste medewerkers uit met complementaire skills. Plan A is gespecialiseerd in architectuur, stabiliteitsstudies, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, bouwcoördinatie, interieurdesign, enz.

“Het beroep van architect is breed en complex, een combinatie van esthetiek en techniek, van ontwerp en realisatie waarbij we telkens beginnen met een blanco blad. Dat boeit mij enorm.”

 

– Luc Thienpondt, founder Plan A –

ERVARING@PLAN A

Elk project start met uw droom of een specifieke opdracht. Een architect nodig voor een nieuwbouw woning, een complexe renovatie, een privépraktijk, een bedrijfsgebouw of een overheidsproject in de zorg-, onderwijs- of cultuursector? Plan A heeft de expertise, de ervaring én het team dat met volle goesting morgen al aan uw project begint. Wij nemen uitgebreid de tijd om u te leren kennen. Op basis van een grondige briefing en met de juiste finesse werken we een voorontwerp uit en maken we een correcte inschatting van de prijs. Elk ontwerp dat op de tekentafel van Plan A ligt, moet 100% kloppen en volledig aansluiten bij uw wensen.

“Energievriendelijk, duurzaam en prijsbewust bouwen is cruciaal, maar architectuur moet
ook een ziel hebben en het verhaal van de bewoner vertellen.”

 

– Luc Berlamont, vennoot & ir architect Plan A –

SURPLUS@PLAN A

Wanneer u binnenstapt bij Plan A voelt u meteen de meerwaarde van ons sterk team, ons coördinatietalent en onze verfijnde architecturale smaak. Zorgeloos bouwen of verbouwen, dat begint bij Plan A met heldere afspraken en sterke waarden:

MAATWERK | Plan A adviseert, ontwerpt, plant en realiseert alles op maat.

COORDINATIE | Van ontwerp tot uitvoering, Plan A zorgt voor de volledige coördinatie.

TIMING & BUDGET | Plan A stelt een gestructureerde planning op met een helder prijskaartje.

TOPSERVICE | Elk project krijgt een kernteam van experts toegewezen voor een 100% service.

Plan A staat naast, voor en achter u tijdens het volledige bouwtraject!